دلایل ریجکت مقالات | اصلی ترین دلایل ریجکت مقالات کدام است؟

دلایل ریجکت مقالات | اصلی ترین دلایل ریجکت مقالات کدام است؟ :

دانشجو مدت زمان زیادی را اقدام به انجام پژوهشی می کند و بعد از به دست آوردن نتایجی مهم و ارزشمندی، گزارش آن را در قالب مقاله تنظیم می کند. یک مقاله علمی زمانی ارزشمند می شود تا در مجله ای معتبر و خوب چاپ شود و در جامعه علمی دیده شود. به این دلیل دانشجویان بعد از نوشتن مقاله خود اقدام به ارسال آن به مجلات معتبری مانند مجلات ISI، مجلات SCOPUS، مجلات PUBMED، مجلات ISC می کنند که هر کدام از این مجلات معیارهای مهم و استانداردهایی دارند و مقالات ارسالی را به دقت بررسی و داوری می کنند و هر مقاله ای را چاپ نمی کنند. از آن جا که مدت زمان ارسال و داوری مقالات می تواند طولانی باشد و احتمال دارد که به دلیل رعایت نکردن برخی موارد خاص مقاله افراد رد شده و یا به اصطلاح ریجکت شود. به دلیل اینکه امروزه ریجکت شدن مقالات توسط مجلات به دغدغه های دانشجویان و پژوهش گران تبدیل شده است و دیده شده است که به دلیل آگاهی کم در این زمینه و ترس از رد شدن مقالات از نوشتن مقالات خودداری می کنند.

اصلی ترین دلایل ریجکت مقالات کدام است؟

فرق داشت موضوع مقاله با اسکوپ مجله

یادتان باشد که هر مجله اسکوپ مشخصی دارد دارد به این معنی که هر مجله در زمینه موضوع خاصی فعالیت می کنند و مجلات معتبر خوب تخصصی فقط در یک حیطه و زمینه علمی مقالات را پذیرش می کنند. به این دلیل قبل از ارسال مقاله خود به مجله ای، حتما از همخوانی داشتن موضوع مقاله خود با اسکوپ کاری آن ژورنال اطمینان حاصل کنید. مقاله ای که در حیطه اسکوپ کاری مقاله نباشد در بررسی ابتدایی ریجکت یا رد خواهد شد.

موضوع مقاله و کم اهمیت بودن آن

یکی از مهمترین و اصلی ترین بخش های یک مقاله موضوع آن است. اگر موضوع مقاله شما از اهمیت و کیفیت علمی بالایی برخوردار نباشد و یا موضوع کار شده توسط شما از لحاظ کیفیت با کیفیت علمی مجله همخوانی نداشته باشد و از آن پایین تر باشد احتمال اینکه مقاله شما ریجکت شود بسیار بالا است. همچنین ممکن است که موضوع کار شده توسط شما قسمت کوچکی از موضوع کلی تری باشد که در گذشته کار شده و مقاله از آن موجود است که در این حالت به دلیل تکراری بودن مقاله شما ریجکت خواهد شد.

پژوهش بسیار کلی و به اصطلاح بلند پروازانه باشد

خیلی از افراد تحقیق و پژوهشی را که بر می گزینند بسیار کلی بوده و به اصطلاح می خواهند بلندپروازی کنند و در این راه کیفیت تحقیق را فدا می کنند. در خیلی از این موارد به دلیل گستردگی موضوع و کار تحقیق، نتیجه گیری اصولی و علمی به صورت کامل و درست انجام نمی گیرد و به اصطلاح مقاله ناقص می شود که این خود عامل مهمی می شود تا مقاله شما ریجکت شود. یادتان باشد که کار علمی است و بهتر است موارد مورد بررسی ریزبینانه تر و جزئی تر بررسی شده تا نتایج معتبرتر و بهتری گزارش شوند.

ضعف در فرضیه ها، تجزیه و تحلیل داده و ناقص بودن مقاله

فرضیات و سوالاتی که مقاله و تحقیق انجام گرفته توسط شما بر پایه آن استوار شده است از اهمیت ویژه و بالایی برخوردار هستند که بسیار دیده شده است که به دلیل ضعیف بودن این فرضیات  کل مقاله از نظر داوران تخصصی رد شده است. از طرف دیگر مشاهدات انجام گرفته در پژوهش و تجزیه و تحلیل آن ها در مقاله بسیار ضروری و مهم هستند و کم دقتی در این امر باعث ناقص شدن مقاله شما و رد شدن آن توسط داوران تخصصی می گردد. از طرف دیگر داده های به دست آمده و نحوه گزارش و تجزیه و تحلیل آن ها باید کاملا علمی و اصولی انجام گرفته باشد. اینکه نتایج به دست آمده شما با روش های مطرح شده در مقاله مطابقت نداشته باشند و یا تجزیه و تحلیل منطقی و ضعیفی بر روی آن ها صورت گرفته باشد که بار علمی اش کم باشد، باعث عدم رضایت داوران و در نتیجه رد شدن مقاله شما می گردد.

از طرف دیگر بحثی که در قسمت نتیجه گیری انجام می شود باید کاملا علمی و منطقی بوده و از نتایج به دست آمده حمایت کند. اگر نتیجه گیری انجام گرفته با روند مقاله شما همخوانی نداشته باشد و بخش های زیادی از آن را نادیده بگرید، مطمئنن مقاله شما ریجکت خواهد شد.

نگارش و ادبیات متن و رعایت نکات دستوری

مقاله شما   برای ارسال موفق به مجلات آی اس آی و پذیرش در این مجلات، ضرورت دارد تا نکات دستوری و نگارشی به دقت در تمامی قسمت های آن رعایت شده باشد. یادتان باشد که مقالات به زبان انگلیسی هستند و این زبان زبان مادری ما ایرانی های نیست. معمولا اولین و ابتدایی ترین بخش داوری مقالات به بررسی این مسایل و متن نوشتاری شما اختصاص پیدا می کند و در صورت وجود نقص بدون داوری تخصصی، مقاله شما ریجکت یا رد خواهد شد.

وجود اشکالات کلی در مقاله

اگر مقاله شما مشکوک به این باشد که از متن دیگری کپی برداری شده است و یا اینکه مقاله شما همزمان به چند مجله برای بررسی ارسال شود، مقاله شما رد خواهد شد. همچنین اگر دستورالعمل های مجله در تنظیم مقاله رعایت نشده باشند و یا جداول و اشکال نا خوانا باشند و همچنین بخش های علمی یک مقاله پزوهشی رعایت نشود منجر به رد مقاله شما خواهد شد.

 

آسان مقاله بزرگترین سامانه اکسپت مقاله در ایران

ایزی تز بزرگترین مرکز مشاوره انجام رساله دکتری در ایران

پایان نامه من بزرگترین سامانه تخصصی مشاوره پایان نامه

تلفن مشاوره پایان نامه : 09199631325

تلفن مشاوره مقاله : 09353132500