انجام مقاله ISC نفت | انجام نگارش پذیرش و چاپ مقاله ISC رشته نفت

ژانویه 07, 2024 (0) نظر , , , , , , , ,

انجام مقاله ISC نفت | انجام نگارش پذیرش و چاپ مقاله ISC رشته نفت | تلفن های مشاوره و تماس : 09199631325 و 09353132500 می باشد.

انجام مقاله ISC نفت | انجام نگارش پذیرش و چاپ مقاله ISC رشته نفت

انجام مقاله ISC نفت | انجام نگارش پذیرش و چاپ مقاله ISC رشته نفت

خوشبختانه کشور ما که در دل خلیج نفت‌خیز فارس آرمیده است، به عنوان یکی از منابع و معادن بزرگ نفت و گاز جهان به شمار می‌رود. از همین رو تربیت نیرو انسانی متخصص و کارآمد برای بهره‌برداری درست و بهینه از این سرمایه خداداد و جوابگویی افراد به نیاز‌های آتی صنعت نفت کشور، بسیار ضروری است. به همین منظور مجموعه کارشناسی مهندسی نفت شامل چهار گرایش مهندسی اکتشاف نفت، مهندسی استخراج نفت ـ مخازن نفت، مهندسی استخراج نفت ـ حفاری و مهندسی استخراج نفت ـ بهره‌برداری از منابع نفت در دانشگاه صنعت نفت از سال ۱۳۷۸ دایر شده است. اساس‌ دروس‌ این رشته در همه گرایش‌ها مبتنی‌ بر مکانیک‌ سیالات‌، دینامیک‌ گازها، ترمودینامیک‌ سیالات‌، انتقال‌ جرم‌ و اقتصاد مهندسی‌ است‌ و هدف‌ آن‌ تربیت‌ مهندسان‌ کارآمدی‌ است‌ که‌ بتوانند روش‌های‌ بهینه‌ بهره‌برداری‌ از منابع‌ نفت‌ و گاز را طراحی‌ و اجرا کنند.

مطالب پیشنهادی با استاد علی کیان پور :
چاپ مقاله فوری

انجام مقاله ISC نفت | انجام نگارش پذیرش و چاپ مقاله ISC رشته نفت

  • گرایش‌ مهندسی‌ اکتشاف: اولین‌ مرحله‌ برای‌ بهره‌برداری‌ یا برداشت‌ نفت‌، کشف‌ حوزه‌های‌ نفتی‌ است‌ که‌ این‌ کار توسط‌ لرزه‌‌نگاری‌ انجام‌ می‌شود. مهندسان‌ اکتشاف‌، امواج‌ صوتی‌ را به‌ اعماق‌ زمین‌ می‌فرستند و سپس‌ امواج‌ برگشتی‌ را اندازه‌گیری‌ و پردازش‌ می‌کنند تا به‌ وجود یا عدم‌ وجود نفت‌ در درون‌ زمین‌ پی‌ ببرند. این‌ گرایش‌ ارتباط‌ نزدیکی‌ با رشته زمین‌شناسی‌ دارد.
  • گرایش‌ مهندسی‌ حفاری:  طراحی‌ تجهیزات‌ حفاری‌ و انجام‌ عملیات‌ در مناسب‌ترین‌ شرایط‌ و ارزیابی‌ اثرات‌ تکنولوژی‌ حفاری‌ و استخراج‌ بر محیط‌ زیست‌ کشور و ارائه‌ راه‌های‌ مناسب‌ برای‌ جلوگیری‌ از تخریب‌ آن‌، جزو فعالیت‌های‌ این‌ گرایش‌ است‌. یک‌ مهندس‌ حفار روش‌هایی‌ را ارائه‌ می‌دهد که‌ هزینه‌ حفاری‌ را پایین‌ و راندمان‌ کار را بالا می‌برد.
  • گرایش‌ مهندسی‌ مخازن‌ نفت‌:  دانش‌ مهندسی‌ مخازن‌ به‌ این‌ می‌پردازد که‌ ما در یک‌ حوزه‌ نفتی‌ در اعماق‌ زمین‌ مثلا در عمق‌ ۲ یا ۳ هزار متری‌ چه‌ مقدار نفت‌ و گاز داریم‌ و چه‌ مقداری از آن‌ در دسترس است و با چه‌ سرعتی‌ می‌توان‌ از مخزن‌ مورد نظر برداشت‌ کرد؟ مهندسی‌ نفت‌ گرایش‌ مخازن‌، نوع‌ مخزن‌ نفت‌ یا گاز و همچنین‌ فشار، دما و عمق‌ آن‌ از سطح‌ زمین‌ را مشخص‌ می‌کند زیرا موارد فوق‌ در نحوه‌ برداشت‌ و استخراج‌ نفت‌ از مخازن‌ تاثیر دارد.
  • گرایش مهندسی بهره‌برداری از منابع نفت:  هدف از این گرایش تربیت متخصصانی است که توانایی و مهارت‌های لازم برای  اجرای روش‌های بهینه بهره‌برداری از منابع نفت و گاز را داشته باشند.  این گرایش معمولا پس از  کشف مخزن و حفاری آن به کار وارد عمل می‌شود و مهم‌ترین دستاوردش جلوگیری از افت فشار ناگهانی چاه به دلیل بهره‌برداری نامناسب و صیانت از مخزن برای بهره‌برداری بیشتر است.
مطالب پیشنهادی با استاد علی کیان پور :
تقویت رزومه دکترا

ایزی تز برندی متفاوت با خدماتی متمایز در زمینه پایان نامه و مشاوره پایان نامه دکتری و …

با همکاری آسان مقاله برند اول مشاوره مقاله در ایران

تلفن های مشاوره و تماس : 09199631325 و 09353132500 می باشد.

نظر (0)

پیام بگذارید

error: تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325 می باشد.