نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه :
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه :
مقاله کنفرانسی چیست و چه ویژگی خاصی دارد؟
مقاله کنفرانس اغلب هم یک سند مکتوب است و هم یک سخنرانی شفاهی. ممکن است قبل از حضور در کنفرانس، از شما خواسته شود که یک نسخه از مقالۀ خود را به یک فرد متخصص و مفسر ارائه دهید. بنابراین، مقاله شما باید از کنوانسیون مقالات دانشگاهی و ارائه شفاهی پیروی کند.
به طور خلاصه مقالۀ کنفرانس سندی مکتوب است که ارائه شفاهی شما در یک کنفرانس را بیان میکند. این مقالات شامل جزئیات سخنرانیهای شرکتکنندگان برای مرور در شرایطی است که شرکت کننده قادر به شنیدن سخنرانی شفاهی نبوده باشد. اما در مواردی که مقالات پس از کنفرانس تولید میشوند، سؤالات ایجاد شده در حین ارائه در مورد نکاتی که در کنفرانس مورد توجه بودهاند و احتمالاً بیشتر مورد توجه خوانندگان قرار میگیرند، میتوانند جهت مشخصی به مقاله بدهند.
مقالات کنفرانس میتوانند روشی مؤثر برای بیان و امتحان ایدههای جدید، معرفی کار شما به همکاران و اصلاح سؤالات تحقیق باشند. ارائه در یک کنفرانس یک فرصت عالی برای به دست آوردن بازخورد ارزشمند از یک جامعه دانشپژوه و افزایش رشد حرفهای در زمینه تخصص شماست.
قبل از نوشتن مقاله کنفرانس چه کنیم؟
اگر قصد نوشتن مقاله دارید و میخواهید بدانید چگونه مقاله کنفرانسی بنویسیم، باید آمادگی این کار را پیدا کرده و در این زمینه به قدر کافی اطلاعات کسب کنید.
- مطالعه هر چه بیشتر در مورد مقالات مشابه و روش نوشتاری به کار رفته در آنها. با این کار میتوانید از نحوه ارائه حقایق و یافتهها در مقالات مشابه، ایده واضح و روشنی کسب کنید.
- از طریق اینترنت، مقالات مربوط به موضوع مورد نظر خود را جمعآوری کرده و از آنها برای ذکر نقل قول و منابع استفاده نمایید.
- تمامی آمار و ارقام، تصاویر، آزمایشات و تحلیلها و دادههای حاصل از آنها را به همراه منابع در جایی مشخص ثبت و ضبط کنید.
- قالب مشخص مقاله و فرمت آن را طبق آنچه خواسته شده و باید باشد از اینترنت یا از وبسایت یا بروشور کنفرانس دانلود کرده و طبق آن، مقاله را بنویسید. عموماً کنفرانسها قالب مشخص دارند و فرمت مقاله مورد نظر خود یا نمونۀ مقالۀ مد نظر خود را اعلام میکنند.
- قوانین و مقررات مربوط به پذیرش و انتشار مقاله و همچنین نحوه نگارش آن را با دقت بررسی نمایید.
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه
چگونه برای نوشتن مقاله کنفرانس آماده شویم؟
حالا میخواهیم بدانیم چگونه برای کنفرانس مقاله بنویسیم. در هنگام شروع به نوشتن مقاله کنفرانس باید فاکتورهای مختلفی را در نظر گرفت.
- تعیین ساختار و سبک
چگونه ارائه خود را شکل میدهید و نحوۀ ارائه شما چگونه است؟ این یک سؤال بسیار مهم است، زیرا نحوۀ ارائه شما، قالب نوشتاری شما را شکل میدهد. امکاناتی که میتوانید به کار بگیرید این موارد هستند:
- استفاده از ارائه بصری و استفاده از پاورپوینت (PowerPoint) یا نرمافزار پرزی (Prezi)
- استفاده از متنی که برای مراجعه و یادآوری مطلب استفاده کرده و با صدای بلند میخوانید.
- جلسه میزگرد که در آن بحث میکنید.
ارائه شما میتواند ترکیبی از موارد بالا باشد و در بخشی با استفاده از نرمافزار ارائه دهید، در بخشی با صدای بلند بخوانید و یا در بخشی در یک جلسه بحث و گفتگو با مخاطبان و یا حضار شرکت کنید.
- قوانین و مقررات هر کنفرانس
آیا تا به حال در کنفرانسی شرکت داشتهاید؟ آیا مقالهای برای شرکت در کنفرانس داشتهاید؟ باید قوانین و مقررات ارائه مقاله در کنفرانس را بدانید و آنها را در زمان نوشتن و ارائه رعایت کنید. اگر در پنل شرکت کرده و با دیگر پژوهشگران حضور پیدا میکنید، میبایست از برنامه و انتظارات پنل آگاهی داشته و آمادگی شرکت در کنار دیگر محققان و ارائه به موقع را داشته باشید؛ به عنوان مثال زمانی که نوبت به شما میرسد و باید در جای مناسب بحث را به دست بگیرید.
- شناخت از مخاطبان و حضار و دغدغههای کنفرانس
اگر ارائه شما حضوری است و با مخاطبان در ارتباط هستید، باید از نیازهای آنها مطلع بوده و سؤالات یا نیازهایشان را به تحقیق و مقاله خود پیوند دهید. اما در بحث غیر حضوری این کار را باید در هنگام نوشتن انجام دهید. توجه به نیاز مخاطب و قدم گذاشتن در حیطۀ بسط و گسترش درست مطالب خود، به شما در کسب موفقیت کمک میکند. همچنین با رجوع به فراخوان و تقاضای ارسال چکیده یا اصل مقاله، این امکان را خواهید یافت که از فضای کنفرانس و موضوعات کلیدی و اهداف آن بهدرستی آگاه شوید. چه موضوعات و ترکیبات کلیدی تکرار میشوند؟ مقاله شما چه ارتباطی با موضوع بزرگتر و سرفصل کنفرانس خواهد داشت؟
روش نوشتن مقاله کنفرانسی
من یک مقاله عالی در مورد موضوع خودم دارم، آیا میتوانم صرفاً کپی و پیست کنم؟ البته که خیر! باید مطالب در هر زمانی تازه و بهروز بوده و متناسب با نیاز ایجاد شده تولید شود.
نکات مهمی در شیوۀ نگارش مقاله و روش نوشتن مقاله کنفرانسی وجود دارد که با یکدیگر بررسی میکنیم:
در هر مقاله تحقیقاتی 6 آیتم پایه قرار دارند که عبارتند از:
- چکیده
- مقدمه / بیان مسئله
- پیشینۀ پژوهش
- روش پیشنهادی
- تجزیه و تحلیل دادهها و نتایج تجربی
- نتیجهگیری و منابع
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه
مهندسی سازه (به انگلیسی: Structural engineering) بخشی از مهندسی عمران و مهندسی هوافضا است. در مهندسی عمران، مهندسی سازه در مورد سازههای انتقال بار از اجزاء یک ساختمان یا بنا به محل تکیهگاهی آنها مانند پی سازه صحبت میکند. مهندسی سازه گرایشی از مهندسی است که با طراحی سیستمهای سازهای به هدف تأمین باربری و ایجاد مقاومت در برابر نیروهای گوناگون وارد بر سازه سروکار دارد. مهندسی سازه عمدتاً با طراحی ساختمانها و سازههای غیرساختمانی سر و کار دارد و همچنین نقش ضروری ای در طراحی ماشین آلات، در جاهایی که یکپارچگی سازهای بر روی ایمنی و اطمینانپذیری ماشین تأثیر دارد، بازی میکند. طراحی بسیاری از ساختههای دست بشر، از مبلمان تا تجهیزات پزشکی، از خودرو و … نیاز به حضور مهندس سازه دارد.
تاریخچه مهندسی سازه
تاریخچه مهندسی سازه با آغاز یک جا نشینی بشر آغاز شد. اولین تاریخچه مدون مهندسی سازه با ساخت اهرام پلهای در مصر توسط آمون هوتپ، که اولین مهندسی که با نام شناخته میشود بازمیگردد. در این دوره سازههای عظیمی چون اهرام در مصر، زیگورات چغازنبیل و پارسه (تخت جمشید) در ایران نام برد.
ساختار
اگر مهندسی سازه را متشکل از دو بخش تحلیل و طراحی بدانیم، سرسلسلهٔ روابط تحلیلی تئوری الاستیسیته و مرجع بخش طراحی استانداردها و قضاوتهای مهندسی است. در تئوری الاستیسیته از جبر تانسورها استفاده میشود و با استفاده از قانون هوک، دستگاه معادلات دیفرانسیل جزئی تعادل و سازگاری تشکیل میشوند. مشهورترین روش حل عددی این دستگاه معادلات، روشی است به نام اجزا محدود.
یک مهندس سازه باید در هنگام طرح یک سازه به دو مسئله توجه کند: مسئلهٔ اول بررسی مقاومت سازه در برابر بارهای وارد بر سازه که شامل بارهای زنده، بار باد، برف، انسان، اشیا و بار مرده و بار زمین لرزه و… است که با طراحی سیستم باربر و محاسبه و کنترل مقاومت کافی اعضای سازه در برابر این بارها است. مسئلهٔ دوم بررسی کارایی سازه است یعنی سازه باید فاقد مواردی مانند لرزش و تغییر شکلهای خارج از اندازهٔ مجاز آییننامه باشد. زیرا این موارد در کاربری سازه مشکلزا هستند و باعث مشکلی مانند ترس در کاربران سازه یا مواردی مانند ترک خوردن دیوارها و نازک کاریها میشوند.[۱]
سازههای مهندسی سازه
از سازههای مهم میتوان به پل، سد، پی، سازههای دریایی، خطوط لوله، نیروگاه، دیوارهای حائل و سازههای نگهبان، راه، تونل و آبرو اشاره کرد.
مهندسی سازه در ایران
در ایران گرایش سازه به عنوان زیر مجموعهٔ مهندسی عمران شناخته میشود.
مهندسی عمران
داوطلبان برای ورود به دورهٔ کارشناسی ارشد مورد سنجش قرار میگیرند. امکان ادامهٔ تحصیل در سطح کارشناسی ارشد و دکترا برای تمام کسانی که موفق به دریافت مدرک کارشناسی ولو از هر رشتهای هستند در دانشگاههای سراسری و آزاد وجود دارد[نیازمند منبع] حداقل مدت زمان لازم برای اتمام این دوره ۴ترم و حداکثر مجاز برای اتمام این دوره مطابق آئیننامه دوره کارشناسی ارشد۳ سال میباشد. در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی سازه در دانشگاههای ایران دروس زیر به تأیید وزارت آموزش عالی رسیدهاست.
- ریاضیات عالی مهندسی
- دینامیک سازهها
- تئوری الاستیسیته و پلاستیسیته
- روش اجزاء محدود
- سمینار
- پایاننامه تز
- پایداری سازهها
- بتن پیش تنیده
- طراحی لرزهای سازههای فولادی
- طراحی لرزهای سازههای بتنی
- سازههای فلزی پیشرفته
- سازههای بتن آرمه پیشرفته
- تئوری پوسته هاوورقها
- بهینهسازی سازهها
- پلسازی
- بهینهسازی سازهها
- تحلیل ماتریسی سازهها
چارت دروس کارشناسی ارشد ناپیوسته- سازه
دروس جبرانی (۲۲ واحد)
- استاتیک و مقاومت مصالح
- تحلیل سازهها
- طراحی سازههای فولادی
- طراحی سازههای بتنی
- مبانی مکانیک خاک
- مقررات ملی ساختمان
- تحلیل ماتریسی سازهها
دروس اصلی و تخصصی الزامی (۱۵واحد)
- ریاضیات عالی مهندسی
- دینامیک سازهها
- تئوری الاستیسیته و پلاستیسیته
- روش اجزاء محدود
- سمینار
- پایاننامه تز
یکی از دروس زیر: (توضیح در شماره ۳)
- پایداری سازهها
- سازههای فلزی پیشرفته
- سازههای بتن آرمه پیشرفته
دروس تخصصی اختیاری (۹واحد)
پایداری سازهها، سازههای فلزی پیشرفته، سازههای بتن آرمه پیشرفته، مهندسی زلزله، اصول طراحی سازههای دریایی، طراحی غیر ارتجاعی سازهها، بتن پیش تنیده، اثر زلزله بر سازههای ویژه، طراحی ساختمانها در برابر زلزله، بهینهسازی در مهندسی عمران، تئوری صفحات و پوستهها، سدهای بتنی، نگهداری و ترمیم سازهها، آزمایشگاه سازه، مهندسی پل، تئوری پلاستیسیته، سازههای فضایی، تکنولوژی عالی بتن، ایمنی در سازهها، مهندسی پی پیشرفته، طراحی هیدرولیکی سازهها، اندرکنش خاک و سازه، دینامیک خاک، اندرکنش سازه و آب، بهسازی سازههای آسیب دیده در زلزله.
مدلسازی اطلاعات ساختمان و تحلیل سازه
ابزار مدلسازی اطلاعات ساختمان با داشتن خصوصیات دقیق از مصالح و خصوصیات هریک از آنها و ابزارهای تحلیل در موارد گوناگونی از قبیل انرژی تحلیل مقاومت و پایداری و … امروزه مورد استفاده قرار میگیرد.[۲]
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی سازه + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی سازه
ایزی تز برندی متفاوت با خدماتی متمایز در زمینه پایان نامه و مشاوره پایان نامه دکتری و …
با همکاری آسان مقاله برند اول مشاوره مقاله در ایران
تلفن های مشاوره و تماس : 09199631325 و 09353132500 می باشد.
نظر (0)