نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع :
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع :
مقاله کنفرانسی چیست و چه ویژگی خاصی دارد؟
مقاله کنفرانس اغلب هم یک سند مکتوب است و هم یک سخنرانی شفاهی. ممکن است قبل از حضور در کنفرانس، از شما خواسته شود که یک نسخه از مقالۀ خود را به یک فرد متخصص و مفسر ارائه دهید. بنابراین، مقاله شما باید از کنوانسیون مقالات دانشگاهی و ارائه شفاهی پیروی کند.
به طور خلاصه مقالۀ کنفرانس سندی مکتوب است که ارائه شفاهی شما در یک کنفرانس را بیان میکند. این مقالات شامل جزئیات سخنرانیهای شرکتکنندگان برای مرور در شرایطی است که شرکت کننده قادر به شنیدن سخنرانی شفاهی نبوده باشد. اما در مواردی که مقالات پس از کنفرانس تولید میشوند، سؤالات ایجاد شده در حین ارائه در مورد نکاتی که در کنفرانس مورد توجه بودهاند و احتمالاً بیشتر مورد توجه خوانندگان قرار میگیرند، میتوانند جهت مشخصی به مقاله بدهند.
مقالات کنفرانس میتوانند روشی مؤثر برای بیان و امتحان ایدههای جدید، معرفی کار شما به همکاران و اصلاح سؤالات تحقیق باشند. ارائه در یک کنفرانس یک فرصت عالی برای به دست آوردن بازخورد ارزشمند از یک جامعه دانشپژوه و افزایش رشد حرفهای در زمینه تخصص شماست.
قبل از نوشتن مقاله کنفرانس چه کنیم؟
اگر قصد نوشتن مقاله دارید و میخواهید بدانید چگونه مقاله کنفرانسی بنویسیم، باید آمادگی این کار را پیدا کرده و در این زمینه به قدر کافی اطلاعات کسب کنید.
- مطالعه هر چه بیشتر در مورد مقالات مشابه و روش نوشتاری به کار رفته در آنها. با این کار میتوانید از نحوه ارائه حقایق و یافتهها در مقالات مشابه، ایده واضح و روشنی کسب کنید.
- از طریق اینترنت، مقالات مربوط به موضوع مورد نظر خود را جمعآوری کرده و از آنها برای ذکر نقل قول و منابع استفاده نمایید.
- تمامی آمار و ارقام، تصاویر، آزمایشات و تحلیلها و دادههای حاصل از آنها را به همراه منابع در جایی مشخص ثبت و ضبط کنید.
- قالب مشخص مقاله و فرمت آن را طبق آنچه خواسته شده و باید باشد از اینترنت یا از وبسایت یا بروشور کنفرانس دانلود کرده و طبق آن، مقاله را بنویسید. عموماً کنفرانسها قالب مشخص دارند و فرمت مقاله مورد نظر خود یا نمونۀ مقالۀ مد نظر خود را اعلام میکنند.
- قوانین و مقررات مربوط به پذیرش و انتشار مقاله و همچنین نحوه نگارش آن را با دقت بررسی نمایید.
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع
چگونه برای نوشتن مقاله کنفرانس آماده شویم؟
حالا میخواهیم بدانیم چگونه برای کنفرانس مقاله بنویسیم. در هنگام شروع به نوشتن مقاله کنفرانس باید فاکتورهای مختلفی را در نظر گرفت.
- تعیین ساختار و سبک
چگونه ارائه خود را شکل میدهید و نحوۀ ارائه شما چگونه است؟ این یک سؤال بسیار مهم است، زیرا نحوۀ ارائه شما، قالب نوشتاری شما را شکل میدهد. امکاناتی که میتوانید به کار بگیرید این موارد هستند:
- استفاده از ارائه بصری و استفاده از پاورپوینت (PowerPoint) یا نرمافزار پرزی (Prezi)
- استفاده از متنی که برای مراجعه و یادآوری مطلب استفاده کرده و با صدای بلند میخوانید.
- جلسه میزگرد که در آن بحث میکنید.
ارائه شما میتواند ترکیبی از موارد بالا باشد و در بخشی با استفاده از نرمافزار ارائه دهید، در بخشی با صدای بلند بخوانید و یا در بخشی در یک جلسه بحث و گفتگو با مخاطبان و یا حضار شرکت کنید.
- قوانین و مقررات هر کنفرانس
آیا تا به حال در کنفرانسی شرکت داشتهاید؟ آیا مقالهای برای شرکت در کنفرانس داشتهاید؟ باید قوانین و مقررات ارائه مقاله در کنفرانس را بدانید و آنها را در زمان نوشتن و ارائه رعایت کنید. اگر در پنل شرکت کرده و با دیگر پژوهشگران حضور پیدا میکنید، میبایست از برنامه و انتظارات پنل آگاهی داشته و آمادگی شرکت در کنار دیگر محققان و ارائه به موقع را داشته باشید؛ به عنوان مثال زمانی که نوبت به شما میرسد و باید در جای مناسب بحث را به دست بگیرید.
- شناخت از مخاطبان و حضار و دغدغههای کنفرانس
اگر ارائه شما حضوری است و با مخاطبان در ارتباط هستید، باید از نیازهای آنها مطلع بوده و سؤالات یا نیازهایشان را به تحقیق و مقاله خود پیوند دهید. اما در بحث غیر حضوری این کار را باید در هنگام نوشتن انجام دهید. توجه به نیاز مخاطب و قدم گذاشتن در حیطۀ بسط و گسترش درست مطالب خود، به شما در کسب موفقیت کمک میکند. همچنین با رجوع به فراخوان و تقاضای ارسال چکیده یا اصل مقاله، این امکان را خواهید یافت که از فضای کنفرانس و موضوعات کلیدی و اهداف آن بهدرستی آگاه شوید. چه موضوعات و ترکیبات کلیدی تکرار میشوند؟ مقاله شما چه ارتباطی با موضوع بزرگتر و سرفصل کنفرانس خواهد داشت؟
روش نوشتن مقاله کنفرانسی
من یک مقاله عالی در مورد موضوع خودم دارم، آیا میتوانم صرفاً کپی و پیست کنم؟ البته که خیر! باید مطالب در هر زمانی تازه و بهروز بوده و متناسب با نیاز ایجاد شده تولید شود.
نکات مهمی در شیوۀ نگارش مقاله و روش نوشتن مقاله کنفرانسی وجود دارد که با یکدیگر بررسی میکنیم:
در هر مقاله تحقیقاتی 6 آیتم پایه قرار دارند که عبارتند از:
- چکیده
- مقدمه / بیان مسئله
- پیشینۀ پژوهش
- روش پیشنهادی
- تجزیه و تحلیل دادهها و نتایج تجربی
- نتیجهگیری و منابع
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع
مهندسی صنایع (به انگلیسی: Industrial Engineering) شاخهای از مهندسی است، که میکوشد با توسعه، بهبود و یکپارچهسازی سامانههای پیچیده، افراد، پول، دانش، اطلاعات، تجهیزات، انرژی و مواد، فرایندها، سامانهها و سازمانهای پیچیده را بهینهسازی کند.[۱]
مهندسی صنایع بهطور کلی اثربخشی، کارایی، تطبیق پذیری، پاسخ گویی، کیفیت و بهبود مستمر کالاها، خدمات و سودآوری را مدنظر قرار میدهد. پیشینه کاربردی مهندسی صنایع به نخستین سالهای انقلاب صنعتی بازمیگردد، ولی از نظر آکادمیک و علمی، مهندسی صنایع نخستین بار توسط فردریک تیلور به کار برده شد.
مهندسی صنایع ابتدا به عنوان یک شاخه فرعی از مهندسی مکانیک شناخته میشد، در سال ۱۹۰۹ دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نخستین دپارتمان مستقل رشته مهندسی صنایع را بنیان نهاد.
تاریخچه
در زمان فردریک تیلور که تعدادی از موضوعات مدیریتی توسط وی ارائه گردید توسط افراد دیگر برای اینکه اهمیت این موضوعات و نیز جایگاه دستاندرکاران مربوطه از رشتههای مهندسی کمتر نمود داده نشود و مهندسین برای آنها نیز اهمیت قائل شوند از اصطلاح مهندسی صنایع استفاده شد. موضوعات با نام مهندسی صنایع بخشی از موضوعات علم مدیریت میباشد. فردریک تیلور (۱۹۱۵–۱۸۵۶) بنیانگذار مدیریت علمی را پدر مهندسی صنایع میدانند.
تعاریفی که از مهندسی صنایع ارائه میشود مانند اینکه رشتهای است که با طراحی، ارزیابی، بهبود، و پیادهسازی سامانههای یکپارچه از افراد، مواد، اطلاعات، تجهیزات و انرژی مرتبط میباشد، بیانی از علم مدیریت میباشد. مهندسی صنایع آنگونه که در ایران تدریس میشود مبتنی بر بهینهسازی، بهینهسازی خطی (تحقیق در عملیات) کارسنجی و زمانسنجی میباشد.
مهندسی صنایع در ایران
دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف به عنوان نخستین دانشکده مهندسی صنایع کشور در سال ۱۳۴۷ با پذیرش ۳۹ دانشجو آغاز به کار کرد. در سال ۱۳۵۲ نیز دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز به کار کرد؛ و در سال ۱۳۵۵ گروه مستقلی تحت عنوان مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) تشکیل شد و نخستین گروه فارغالتحصیلان دانشکدهٔ مهندسی صنایع این دانشگاه در سال ۱۳۶۲ وارد جامعهٔ صنعتی کشور گردید. با گذشت زمان، این رشته به عنوان رشتهای در دانشگاههای مختلف کشور جایگاه خود را پیدا کردهاست. [۲]
مواد آموزشی
کارشناسی
عناوین برخی از دروس اجباری رشته تحصیلی مهندسی صنایع در دانشگاههای ایران (در مقطع تحصیلی کارشناسی)[نیازمند منبع] موارد زیر هستند:
- فناوریها و فرایندهای تولید
- استاتیک و مقاومت مصالح
- مبانی برق
- آزمایشگاه اندازهگیری دقیق و کنترل کیفیت
- کارگاههای فلزکاری و ماشینکاری ۱ و ۲
- ریاضی و فیزیک
- اصول حسابداری
- تئوری احتمال و کاربردهای آن
- آمار مهندسی
- کنترل کیفیت آماری
- کنترل پروژه
- تحقیق در عملیات ۱ و ۲
- جبر خطی
- برنامهریزی و کنترل پروژه
- برنامهریزی تولید
- برنامهریزی و کنترل تولید و موجودیها ۱ و ۲
- برنامهریزی نگهداری و تعمیرات
- ارزیابی کار و زمان
- طرحریزی واحدهای صنعتی
- شبیهسازی رویداد گسسته
- نظریه صف
- فرایندهای تصادفی
- فرایند تولید
- برنامهریزی حمل و نقل
- مدیریت سامانههای اطلاعاتی
- تحلیل سامانهها
- مدیریت فناوری
- کاربرد کامپیوتر
- اقتصاد خرد و اقتصاد کلان
- اقتصاد مهندسی
- اقتصاد ۱ و ۲
- ارگونومی
- اصول مدیریت و سازماندهی
- مدیریت منابع انسانی
- مهندسی ارزش
- تصمیمگیری چند معیاره
- برنامه سازی پیشرفته C
کارشناسی ارشد
- بهینهسازی سامانهها
- سامانههای سلامت
- لجستیک و زنجیره تأمین
- سامانههای کلان
- سامانههای مالی
- مدیریت مهندسی
- کیفیت و بهرهوری
- مدیریت پروژه
- تحقیق در عملیات
دکترا
- بهینهسازی سامانهها
- سامانههای سلامت
- لجستیک و زنجیره تأمین
- سامانههای کلان
- سامانههای مالی
- کیفیت و بهرهوری
- مدیریت پروژه
- سامانههای اطلاعاتی
زمینههای کاری
مهندسین صنایع در سالهای اخیر در طیف وسیعی از مشاغل به کار گرفته شدهاند. علاوه بر زمینههای تخصصی، فارغ التحصیلان این رشته در زمینههایی مانند مهندسی نرمافزار، فناوری اطلاعات، هوش کسب و کار، داده کاوی، علم داده و کلانداده نیز عملکرد موفقی داشتهاند.
درچند سال اخیر نیز با ورود مهندسان صنایع به حوزههای آی تی پیشرفت در فیلدهایی مانند کلان داده، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی که نیاز به آمار پیشرفته مهندسی نظیر رگرسیون، سریهای زمانی و… دارند با شتاب مضاعف مواجه شدهاست.
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع
نوشتن مقاله کنفرانسی مهندسی صنایع + نوشتن مقاله علمی و پژوهشی مهندسی صنایع
ایزی تز برندی متفاوت با خدماتی متمایز در زمینه پایان نامه و مشاوره پایان نامه دکتری و …
با همکاری آسان مقاله برند اول مشاوره مقاله در ایران
تلفن های مشاوره و تماس : 09199631325 و 09353132500 می باشد.
نظر (0)